Best verkochte producten

♥Reispotjes en potjes

Informatie

Bekeken producten

Potette reispotje wit/blauw of wit/grijs

Nieuw product

Potette reispotje wit

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

19,95 € incl. BTW

Meer informatie

Weg met potjes, toilet trainers en wc-verkleiners. De Potette Plus 2-1 is zowel een potje als een wc-verkleiner in één. De potette is makkelijk op te vouwen en mee te nemen, maar ook thuis ontdekt u de voordelen van de potette. Vooral het steeds schoonmaken van een potje is geen leuke klus. Met de potette hoeft u enkel het zakje weg te gooien. Een stuk hygiënischer dus. Daarnaast vinden kinderen het proces vaak zo interessant dat het, het zindelijk maken stimuleert!

Inclusief:

3 wegwerpzakjes (ook los te bestellen per 10 stuks)


Hoe werkt het?
Potje: Het vouwpotje is opgeklapt klein van formaat en makkelijk mee te nemen onderweg naar een speeltuin, een pretpark, of op reis. U hoeft niet meer op zoek naar een openbare toilet maar klapt de poten van het potje uit, plaatst er een wegwerpzakje in en laat uw kind zijn/haar behoefte doen. Daarna verwijdert u het zakje, klapt het potje weer op.                                          

Toilet trainer: De Potette Plus is tevens uit te klappen tot toiletverkleiner. Zo kunt u uw kinderen op een vertrouwde wijze begeleiden met de overgang van potje naar toilet.
Gebruik de toiletverkleiner niet alleen thuis maar ook op een openbaar toilet, zodat uw kind ook al is het daar misschien niet goed schoon, toch kan gaan zitten.  

 

Recensies

Kwaliteit 
2014-02-04

Super potje

Super uitvinding. Een handig potje voor thuis en onderweg. Door gebruik te maken van zakjes kun je het hele gebeuren daarna deponeren in de prullenbak. Geen potje meer nodig maar een toilletverkleiner kan ook. En tevens klein opvouwbaar waardoor makkelijk mee te nemen.

Schrijf uw recensie

Potette reispotje wit/blauw of wit/grijs

Potette reispotje wit/blauw of wit/grijs

Potette reispotje wit