Best verkochte producten

Categorieën

Informatie

Even voorstellen...

Ik ben Angélique. Samen met mijn man en zoontje van 7 jaar woon ik in Krimpen aan den IJssel, een dorp onder de rook van Rotterdam.

Begin 2012 ben ik de baby- en kinderwebshop Kleine Wolk gestart. Het leek mij altijd al enorm leuk om een eigen winkel te runnen, maar ik heb deze stap niet direct durven zetten.... Een webshop was de eerste stap. Een leuke bezigheid naast ons werk en gezinsleven.

In 2016 kreeg ik de kans een winkel te starten op de Crimpenhof in Krimpen aan den IJssel, deze kans heb ik dan ook met beide handen aangepakt! Dankzij deze tweede stap is mijn droom, een eigen winkel toch uitgekomen!Klantvriendelijkheid en klanttevredenheid vinden we enorm belangrijk, en daar spelen we zo goed mogelijk op in. Zoveel mogelijk artikelen op voorraad om zo snel mogelijk de bestellingen te kunnen versturen.

Ook het persoonlijk contact met onze klanten vinden we erg belangrijk. We zijn dan ook via de mail, facebook of in de winkel te bereiken mocht je vragen hebben of advies nodig hebben over één van onze babyproducten. We zullen je vraag via de mail of facebook z.s.m. beantwoorden.

We zijn ook erg actief op Facebook waar we regelmatig win acties hebben voor onze volgers, leuke onderwerpen bespreken en onze nieuwste producten tonen. Kom ons dus ook volgen op Facebook!https://www.facebook.com/kleinewolkkrimpen/Neem gerust een kijkje in het leuke assortiment van Kleine Wolk. Mocht je vragen hebben, of op- of aanmerkingen, neem gerust contact met ons op.

klantenservice@kleinewolk.nlBTW nummer: NL135996491B01 en KvK nummer: 58230122

Rekeningnummer: NL63INGB.0007.0343.93

Vriendelijke groet

Angélique Wijnen en Team Kleine Wolk